måndag 20 april 2009

Skit in - skit ut! (och TVÅ musikaliska överraskningar..)/ Bästa Tänk om

Fresh Garbage! Vilken fin tanke! Om vi sprider slammet från reningsverken på våra åkrar blir det bra skördar! Och vi slipper importera massor av skumma gödningsmedel från kvävefabrikerna. Jättefin tanke.
...tungt. Borde förbjudas för all mänsklig användning!
Men då glömmer vi något...
Tungmetaller. Det finns massor av tungmetaller i mänskligt avfall. Bly skadar nervvävnaderna.
Mediciner! Antibiotika i avfallet tar vägen upp i grödorna. Skapar fler antibiotikaresistenta bakterier.
...vad kan spridas här?
Men...om vi kan rena skiten från skiten är det bra. Ren skit är bra gödning. Det har Kineserna vetat länge. Det vet alla vi som kör med hästskit bland grönsakerna. Som samlar kodynga till tomaterna eller hönsgödsel till balkonglådorna (och får slåss med flugor på köpet).
... frisk mat vid friskt bord!
Värre är det med politiken. I FN´s konfrens mot rasism tågade västerländer ut när Iran spikade Israel som rasister!!! En feghetens reträtt. Precis som i jordbruket måste skiten rensas ut ur politiken.

Nationer som Israel är per definition rasistiska. Skitiga. Den sista utposten för en rent rasistisk tanke, men tyvärr smittar den av sig och har i kölvattnet skapat ett antal muslimska rasiststater. Iran är en sådan.

En annan (och märkligare) är Saudi-Arabien som väst - läs USA - brukar älska pga deras olja. Al Qaida kommer just därifrån. Västerlandet binder sig själv vid våldet och skapar själv extremismen i fjärran land!

Reningsslammet på livet åkrar måste gå igenom många processer innan det kan brukas. Tankegifterna i de skilda kulturena måste bort innan människorna kan leva och växa med mångfalden.
Som present för just Din läsning får du Vanilla Fudge från bästa 60-talet som bonus!!! / Bästa Tänk om

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar