onsdag 8 april 2009

Inget pjåsk i påsk - Glad Påsk! Bästa Tänk om

Mulet ute. Stilla veckan. Snart dör Jesus igen. Och återuppstår på nytt. Precis som vanligt, med andra ord. Påskharen har redan varit framme och levererat hem Annika Östberg från fängelset i Kalifornien. Snacka om påskägg!!! Nu vill Annika arbeta med djur, bra val Annika!
(Bild: DN)
Nu får vi bara hoppas att Expressen och Aftonbladet och TV4 och TV3 och allt vad slaskmedierna heter kan hålla fingrarna och kamerorna borta från henne. Hon behöver en stilla månad, minst.

Nu ska jag städa litet. Lilla frun kommer hem från sin tillfälliga boning i sin stad. Skönt! Har inte tjötat på två hela dar.

Må himla gott i påsk, ta det bara lugnt och låt fredagen bli dubbelt så lång!!! I morron får ni skära litet, det är ju den torsdagen. Men skuren kan komma uppifrån också, vädret lägger om just nu. Det kan tom bli åska påstås det. Blixt och dunder, inget pjåsk i Påsk. /Bästa Tänk om

2 kommentarer:

  1. Får önska dig en fin påsk. =)
    Skoj att se ett nytt namn i min blogg.

    BS:
    Nää tänker inte lämna ut någon så på bloggen. Det räcker med det som är nu. Läser han kommer han att förstå, det är det som är det viktigaste.

    Kram

    SvaraRadera
  2. Tack för kommentaren...droger är aldrig bra :-(

    SvaraRadera