söndag 26 april 2009

Helgköret - soffor från Ikea / Bästa Tänk om

Så drog vi till IKEA. Bästa dan på året, faktiskt. Första riktiga vårsommardagen är IKEA lika tomt som Liseberg är fullt. Det blev Karlstad. Har inget emot värmlänningar att sitta i. Vita blev de mesta pga att inget riktigt bra alternativ fanns. Men de kan kläs om när vi ledsnar och det vita blivit brunt.
Vem ska våga sätta sin smutsiga stjärt i dessa soffor?
Värre är det att klä om Wanja Lundby Wedin. Mästerlig i att svänga sig. Konstigt att alla bli så nervösa för lördagsintrevjun i P1. Wedin var inget undantag. Ingen fackpamp kan slå bort det enkla faktum att de har orimligt höga löner och bra pensionsvillkor i jämförelse med de arbetare de ska företräda.

Wanja snubblade rejält på målet, men hon är inget undantag, snarare regel. Omklädd blev hon inte, snarare avklädd och det var inte kul alls. Minst för Wedinskan.

Lilla Frun, båten alltså.
Nå, nu ska det spikas litet igen, en båt ska fixas och jobb ska sökas - puh! Lilla frun kutar, och Smilla Katt har fult upp med några nytillkomna skönsjungare - svarthättorna! /Bästa Tänk om

2 kommentarer:

  1. Fina soffor:)
    Och jag håller med dig om Wanja.
    Kram Lallis

    SvaraRadera
  2. Karlstad är fint, även att sitta i. Vit är fräscht tills vardagsjeansen färgat den blå. Men då kan man använda vanish.... vit. Funkar bra enligt reklamen. Osäker på miljöpåverkan. Men hellre vit och fräsch än att man blir grön av ilska..

    kram anki/barbakvinna

    SvaraRadera