torsdag 23 april 2009

Ska man skratta eller gråta - Now With Pics!!!! / Bästa Tänk om

Man borde nog gråta ändå. Inte nog med att Pirate Bay-rättegången blev en fars i sig med fängelse och 30 miljoner i böter. Hur mycket får våldtäktsmän? 80 tusen i skadestånd i värsta fall. Det är skillnad mellan människor och vinster. Skillnad mellan kvinnor och män!
Bloggare på gliiid i Australiens bäckar...
Nu har det kommit fram att domaren Tomas Nordström var jävig!!! Det är tamejfan det sämsta på hela dan. Bl.a. är han medlem i svenska föreningen för upphovsrätt. Kompis med representanterna för rättighetsägarna i rättegången.

...att bli rentvättad i, en pool i Chimanimani!
Klumpigt är inte ordet. Dumt är heller inte ordet. Ordet är utstuderat!!! Ett medvetet brott mot rättegångsbalken.

Nu är det bara att vänta på att domaren åtalas för jäv. Kanske kan han få rejäla böter dessutom. Och fängelse. Hur är det med övergrepp i rättssak?
bloggaren själv avbildad av Greider!
Nå, lika löjligt är det att en viss fd VD. för AMF nu får förlikning fast han medvetet förskt lura till sig en högre pension än har har rätt till. Är det inte brottsligt att stjäla?

..som marulken ligger han där, finansvalpen!! (förlåt, Marulk!)
Och, det är inte slut än, ännu löjligare är att Volvo varslar 1500 ytterligare personer. Men aktieägarna fick ändå sin utdelning och cheferna sin bonus.
Tjyvsamhället blomstrar i dessa tuffa tider. Tufft för de många, men tursamt för dem som lyckas gama åt sig. / Bästa Tänk om

9 kommentarer:

  1. "Volvo varslar 1500 ytterligare personer. Men aktieägarna fick ändå sin utdelning och cheferna sin bonus."

    Har inte med varannat att göra, säger rikingarna.
    Hur tänker dom då?

    SvaraRadera
  2. Dom tänker pengar!!! Inget annat. Arbetare kostar. Min bonus kostar mig inget, tvärtom. Arbetare behövs inte när ingen vill köpa. Mina pengar behövs däremot. Arbetare ställer till problem och strular hela tiden. Vi strular inte, vi tar emot pengar. Och när inga pengar finns flyttar vi investeringarna nånannanstans där arbetare kostar. Vi kostar inget, tvärton.. Etc. Så går det till. Nån sa: man vill ju ha tillbaka på investerade pengar! Vill inte arbetarna ha tillbaka på inversterat arbete, eller enna? Snart blir nån direktr kidnappad, vänta bara. Uno

    SvaraRadera
  3. ..felstavat - direktör ska det vara. Uno

    SvaraRadera
  4. Hej
    Ja jag hörde detta också.Det måste väl innebära att rättegången för göras om.Då dröjer det väl ännu längre innan det har vandrat i instanserna.
    Men vädret är super!
    Ha det gott i både solen o skuggan.
    i-)

    SvaraRadera
  5. Gunnar, vädret är det bästa idag!!! Bättre kan det knappast bli. Städer, så det duger bra med mattor på utsidan. Uno

    SvaraRadera
  6. ...helt sjukt! Det finns risk att det svenska rättssystemet tar allvarlig skada av detta!

    Må gott ändå...och hälsa Smilla! ;-)

    SvaraRadera
  7. Hej där nu fann jag dig :)

    Ja va faen är det frågan om vilket pris sätts på ett utsatt barn och, vilka pengar står då till buds. När barnen inte får hjälp, tvi!

    Pengar makten å manipulation demokratins fiende och ett hot mot ett fungerande rättssystem, vart är vi på väg, krig eller revolution ja vem vet?

    Ha en toppenfreda å helg ..

    SvaraRadera
  8. Och du, Tomas Nordström är inte bara domare - han är mycket domare!

    A-Linda

    SvaraRadera
  9. Bjurkvisten, Vargen och Linda: Där finns problemet - tilltron till samhällets institutioner får aldrig ifrågasättas. Revolution tror jag inte på, men en allmän upplösning av normerna. Varför ska jag lyda lagen när de där uppe skiter i den? Jag ser det varje dag i mitt lilla område. Svarta byggjobb överallt. Småfixerier här och där. Alla accepterar det dessutom. Nu i dåliga tider växer det ständigt. Det gäller hela svartbyggen - hus som byggs där hus inte får byggas, men eftersom de som bygger har pengar har de också råd med långa processer till dess kommunen inte orkar längre - på västkusten finns massor av såna byggen vid hav och på strand. Nä, nu ska jag fundera på dagens bloggerier. Sen ska det städas och båten målas och maten köpas och katten matas!!! I dag kommer vår flyktade son hem från Sydamerika dessutom - har har gjort ALLT som jag skulle velat göra! Uno

    SvaraRadera