söndag 5 april 2009

Nu är Aliens störst igen! / Bästa Tänk om

Så gick det med det försprånget! Aliens har gått ifatt och förbi! Krisen är ingen kris för regeringen, bara för såna som mig, dvs. vanliga svenskar. Idag ser vi gänget i skärt, vitt och ljusblått på en idolbild i GP. Fräckt!!! Dom kan, reklammakarna.
...förra idolbilden.
Jag blir så glad över att de fortfarande ler. Visserligen håller KD på att tappa riksdagsplatserna. Visserligen ligger också Bäven illa till. Visserligen är domedagsprofeten Sorgen Borgen i farten, men väljarna i Demokskops undersökning väljer hellre bort något än till något bättre.

Nu väljer dom bort Mona. Nu väljer dom bort Wanja. Utan att fundera över vad dom får i stället. Precis som förra valet.

Det gäller att förvalta sitt pund, heter det. Det har inte Mona gjort. Inte Wanja heller. Ingen bryr sig om att under tiden fortsätter Aliens att göra folk fattigare och mer arbetslösa än de varit om regeringen tänkt till i goda tider.

Nu är Mona misstag viktigare än regeringens brist på konstruktiv handlingkraft. Så kan det gå om manlåter sig luras att titta åt fel håll. Mona kan inte göra nåt, men det kan regeringen! Dock verkar Aliens inte bo på samma jord som du och jag.

Nå, nu ska vi ut och titta på sommarhus i skärgården. Nå, vi har inte råd, men man kan väl drömma. Drömmarna har Aliens inte lyckas sno, inte än i alla fall. /Bästa Tänk om

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar