torsdag 9 april 2009

Dom är roliga på AMF / Bästa Tänk om

Jätteroliga faktiskt. Nån ljuger så in i bomben. Det bästa är att verklighetens girigbukar kläds av inpå bara skinnet. Trots att personalen på AMF ville hindra chefen att flytta sina pensionspengar till tryggare mark gjorde han det ändå. När detta kom fram beskyller han sin personal för lögner. Maktens män är ganska små när det gäller.
...är det han som tog din pension?
Christer Elmehagen heter han som lever gott på dina och mina pengar. En riktig fixare. Det finns ett stort mått av humor i detta. Wanja Lundby Wedin är lurad, Mona Sahlin rasar i opinjonsmätningarna, förtroendet för pensionsfonderna är i botten. Ska kanske Elmehagen själv betala våra pensioner när det är så dags? Man undrar.

Nå, detta är bara en av många skandaler i år. De rika blir rikare, och de fattiga har snart inget kvar att bli avlurade. Återstår de mer himmelska värdena. Som att fira Jesus död på korset. Nån har sagt att kristendomen är världens konstigaste religion som har ett romerskt tortyrredskap som symbol. Nä, nu ska har frossas i ägg och städas klart. Nåt ska man göra när man är arbetslös. Lönen kommer väl i himlen kan jag tro, eller? /Bästa Tänk om

2 kommentarer: