tisdag 14 april 2009

Påskabilder del 3 / Bästa Tänk om


Tranorna från Japan spatserade gracist

...medan suruven satt och glodde. Tofsapelle, tyckte liten fru.

Kattdjuren låg och vilade middag. Leoparden från Amur vilade bäst.

..också fjällugglorna tog det lugnt. Det fanns ju inte ett fjäll i sikte.

..och den annars så tuffa lappugglan satt också och ugglade. Vädret var fint i Bohuslän denna annandag påsk. Bara Mona Sahlin oroade. Synd om kvinnan och Sverige att hon ska få dra ner oppositionens möjligheter att vinna nästa val. Gör som dvärgpandan, Mona. Sov i en gran!

...se hur fint det skulle vara.

Men här kommer en hungrig rackare. Järven! Full fart runt hägnet i Nordens Ark. Vargen var också framme, men han har en egen blogg. Snöleoparderna och lodjuret och vildkatterna sov allihop, syntes fint men bilderna blev inte bra pga. avståndet. Man får hoppas att Nordens Ark inte drabbas av krisen, den drivs bl.a. med sponsring från Volvo! Men den är värd att besöka, såna djur finns kanske snart inte mer... PS. Ta med en kikare!!! DS. /Bästa Tänk om

3 kommentarer:

  1. Hej
    Fina naturbilder som vanligt här.Tranor har vi sett många av i helgen. Vid Hornborgarsjön. En mäktig upplevelse.
    Ja hur ska det går för Mona.Nu måste hon o dom andra runt henne hitta på nåt smart för att vända opinionen.

    SvaraRadera
  2. Härliga bilder! Nordens Ark gör ett viktigt jobb och borde få statligt stöd...så stort att verksamheten kan öka och säkras över tid.

    Mvh Vargen

    SvaraRadera
  3. Härliga djurbilder! Visste inte du hade en speciell vargblogg...ska kolla din sidospalt, vill leta efter din AB-blogg oxå, om du har nån. Annars kanske du kan skicka den till mej.
    ------------
    Det är bland det sämsta (S) någonsin gjort: att välja Mona som ledare. En arrogant människa som genom sitt sätt att utvisa (V) i höstas, visade sitt rätta jag. Sen Wanjaskandalen.

    Det här kan göra att de röda förlorar valet och att vi blir tvungna att uthärda 4 år ytterligare med borgarna.Gosh! Det får bara inte ske!
    Snart har de rivit ner hela det sociala skyddsnät det tagit (S) 50 år att bygga upp./Ciao'. Kao

    SvaraRadera