onsdag 6 maj 2009

Det regnar igen / Bästa Tänk om

Hela långa natten har det småregnat. Inte kul. Hela morron har regnet droppat ned, inte det minsta lustigt. Nu kommer sniglarna, de små monstren som äter upp allt det vi vill själva vill äta.

Värre är det i Egypten. Där regnar det inte alls. Men där finns kopterna, kristna som sköter sophanteringen i Kairo. Precis som de lägsta kasterna i Indien.
Göran med fru och gris....
Allt ätbart går till svinen, säger man. Kopterna har grisar som omvandlar avfall till kött och bra gödsel. Men Mubarak, en riktigt svin själv om jag får säga det, har fått för sig att grisarna ska bort, skjutas.

Bara idioter kan tänka så. Grisarna gör ju precis vad "Renova" gör här i Göteborg. Omvandlar soporna till mat och gödning! Farligare kan det vara med vildsvinen som röjer runt i mina trakter, de är visserligen trevliga, men ställer till det i miljön.

Nå, jag orkar just nu inte tänka mer på det. Bildt har ju varit synlig vid Hillary Clintons sida, och hur det ska avlöpa vet ingen. Miljö snackas det om, men vems miljö och på vems villkor? Vi ska ju bli ordförandeland i EU.

Reinfeldt vill ha locket på om inhemska, ack så hemska, problem. Samling runt moderaterna alltså. Vore skönt med en opposition värd namnet i dessa dagar. / Bästa Tänk om

3 kommentarer:

  1. Det gäller för oss alla att fjäska, krypa och slicka för överheten... och Reinfeldt och Sahlin vet vilka små maktlösa fjärtar dom är i EU... så det gäller att hålla fasaden, se eniga ut och slicka på!
    Och alla som röstar i EU-valet stödjer det!
    Leo Beata

    SvaraRadera
  2. ...Leo, jag gissar att du inte tänker rösta. Rätt, eller enna? Jag är en sån som alltid röstar oavsett. Alltså kommer jag att rösta, men inte på någon av de stora. Aldrig i livet att jag ger min röst till Ulvskog eller nån annan som vill sitta av tiden till pension på en jättelön. Inte ens min gamle polare på Junilistan får min röst. Jag tror numera inte på nån in nomenklaturan. Det blir antingen di gröne eller piraterna. Får tänka ett litet varv till. Men att skippa rstandet är att skippa den lilla möjlighet som finns, man kan åtminstone få tro att den finns. Eller enna? Uno

    SvaraRadera
  3. Hushållsgris is da shit... bokstavligt talat. Inget går till spillo och utmärkt gödsel ger de.
    Det har till och med Persson fattat. Hoppas att han är snäll mot den!

    Men vad är det Bildt har på sig? Det ser ut som ett draperi!

    SvaraRadera