söndag 15 november 2009

Sverigedemokraterna går fram - män är dummare än kvinnor! / Bästa Tänk om

Fler än 8% av svenska män röstar på Sverigedemokraterna! Bara 2% av kvinnorna. Det visar tydligt vad jag alltid ansett: Män Är Dummare Än Kvinnor.
Männens favorit, Jimmy the swede!
Män, framför allt de som saknar utbildning, tror på snabba lösningar. Problem med invandrare? Ut med dom. Problem med fattiga? Låt dom svälta ihjäl. Problem ska lösa snabbt med enkla åtgärder.

Kvinnor vet att människan har mer värde än så. Kvinnor vet att problem med människor alltid är komplexa och behöver mänskliga tankar och handlingar för att bli lösta. De vet att livet är en ständigt pågående process, och de kan lätt inse vad ett parti som Sverigedemokraterna kan betyda i framtiden - de har förmåga att se fenomenen i ett större perspektiv.

Lag och ordning, det låter som en vis folkpartist. Achtung Björklund ligger därför närmast till för att ta stöd av SD. Han älskar snbba lösningar - fler betyg i skolor, svenskatvång för invandrare, etc. Hårda nypor, lag och ordning.
...Är redan i rikdan och regeringen...
Sammanlagt ligger SD på mer än fem % av väljarsympatierna. Aliens har lyckats! De har vridit Sverige så långt åt höger så mycket att de just nu biter sig själva i partisvansen. Tom kristdemokraterna börjar knorra. Var ska det sluta?
Köttmarknad...
Det avgör svenska folket. Den enda glädjen i smolkbägaren är att Wetterstrand är näst Reinfeldt sveiges mest polpuläre partiledare!!! / Bästa Tänk om

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar