fredag 20 november 2009

Idag blir det SÄPO och Billströmming / Bästa Tänk om

Men det blir inte Bildt. Han fick inte jobbet som EU´s utrikesminister, lika bra det.
...besviken? Nå...nja, inte besviken, bara litet nedstämd...
Värst är väl storyn om de stackars Egyptier som Cia tilläts gripa och förnedra på svensk mark i Arlanda 2001. Handbojor, oranga overaller, påse över huvudet och bedövningsmedel i ändtarmen, sen iväg till tortyrkamrarna i Egypten. Vad de gjort? Ingenting, de var bara allmänt misstänkta av det paranioda USA.

Skulden för brottet mot männen fick Anna Lindh bära. Mer om det i Franchells bok, Väninnan. De verkligt skyldiga i Sverige var bandhundarna i Säpo, Göran Persson och en viss justitieminister - och USA förstås.
...rökt strömming! OBS inte Billströmming.
Nu, efter 8 långa jävla år, söker de båda uppehållstillstånd i Sverige igen. Nej, säger Billström och skyller på Säpo. Inte ens en sketen ursäkt fick han ur sig. Att Sverige blev tillfälligt okcuperat av utländs trupp - CIA-folket - vill ingen höra talas om. Och Anna Lindh är ju död, så därifrån kommer heller ingenting.

Visst vore det på plats med en bättre kompensation för förstörda liv till de två än de tre mille per person som de fått. Det tjänar Vattenfalls nye VD in på tre månader. Nog vore det på plats att ta hit dem, ge dem bra boende och livstids bra pension för att gottgöra svineriet.

Åter igen handlar det om ren dumhet, om att inte erkänna begångna fel, om att blunda för verkligheten genom att skylla på en påhittad verklighet. Sverige ska sluta gå USA´s ärenden, det finns viktigare saker att tänka på. Folk svälter i vårt land. Fattiga barn blir fler. Vore det inte dags att tänka på välfärd för alla? / Bästa Tänk om

3 kommentarer:

  1. Gomorron!
    Ja det var väl bra att det inte blev Bildt. Så är vi ännu ett steg närmare united states of Europe. Kanske blir Mona eller Fredrik våran sista statsminister. Sen väljer vi bara senatorer här.
    Trevlig helg!
    i-)

    SvaraRadera
  2. Boken "Väninnan" är ruskigt bra... men förtroendet för politrasket blir liksom inte större...
    Leo Beata

    SvaraRadera
  3. Gunnar - Så kan det gå. Men det betyder att Skåne blir Sicilien! Och att Västra Sverige blir Irland. Och norraste biten hamnar i Finland. Österut blir gränsen till Ryssland och Belarus. Kul på nåt sätt. Vi växer, eller blir invaderade... Uno med fisk i huvet, det blir röding idag. Må väl!!!

    SvaraRadera