måndag 16 november 2009

Palestina, öar som inte får mötas / Bästa Tänk om

Isarel är en lustigt land. Det är stulet med hjälp av FN. Det är ockuperat med hjälp av vapen. Det är blodbestänkt och hämndgirigt, rasistiskt och uteslutande. Och blir alltmer extremt ortodoxjudiskt. Knaprar bit för bit av den palestinska omgivningen, jätten gluff, gluff.

Ve den som kritiserar Israel. Gud kommer att straffa. Det står i Bibeln. Jesus talade om de skriftlärde, de styr allt i Israel numera. Undrar om det inte står månglare i Templet också.

Kvinnor är en lägre kast, nästan som palestinier. Inget får de göra, bara ge mat till mannen så att han ska orka med bönerna och att skjuta paelstinier, städa, fixa med barnen och agera allmän slav.

Palestinierna som en gång bodde i landet är skingrade. Dels hittar vi den som flyktingar runt om i världen, dels som fångar i sitt eget land. De kan inte mötas, Gaza är ett stängt fängelse, resten av isolat är kringrända av israeliska bosättningar där de mest rabiata sionisterna bor.

Världen ser på. Ser allt, vet allt, men gör ingenting medan ett helt folk sakta utplånas. Med pengar från USA och Europa (inte minst med hjälp av diamanter från Afrika via Belgien/Antwerpen) kan sionisterna förtrycka, fördriva och utrota ett helt folk.

Tekniken är den gamla. Splittring och svält. Sionisterna har dessutom den otroliga fräckheten att bli sura när nån kämpar emot. Då kan de sätta in allt vad de har av vapen mot barn, kvinnor och gamla, som i Gaza häromsistens.

Hur kan vi acceptera detta? Hur kan vi stillasittande se på när ett helt folk i rasismens namn utplånas. Lärde vi oss ingenting av Hitlertysklands massakrer? Gör det skillnad om det är judar eller nån annan som förtrycks? Gör det skillnad om det är sionister som förtrycker?

Sionisterna är samma andas barn som Nazisterna. De ser sig som förmer än andra. Tar sig rättigheter på andra människors bekostnad. Sionism är per definition ren och skär rasism, om inte värre ändå. / Bästa Tänk om

2 kommentarer:

  1. Exakt!
    "Hur kan vi acceptera detta? Hur kan vi stillasittande se på när ett helt folk i rasismens namn utplånas."
    Precis vad som hände i Europa under 2:a världskriget... eftervärldens dom över oss blir hård.
    Varför gjorde vi inget?
    Leo Beata

    SvaraRadera
  2. Så är det, Leo. Tyvärr. Vi har haft kampanjer om förintelsen i detta land. Vi har massor av palestinska flyktingar som kan berätta om deras förintelse. Men de får inte prata i skolorna, för deras helvete pågår ju fortfarande. Ändå är det just vad de borde, exakt vad de borde. Jag får ändå alerig in i min skalle varför just judar måste ge palestinierna samma helvete som de själva hade i Hitlertyskland. Hämnd? Uno

    SvaraRadera