fredag 2 oktober 2009

Äntligen Internet igen!!!

Fint. Internet dog förra veckan. Så kan det tydligt bli. Nu funkar det äntligen. Kan det ha varit bokmässan som dödade allt annat?

Bomässan har den tendensen. Allt om bokmässan, och inget om vardagen. Allt om förlag och författare, och inget om den verklighet som skapar böcker och skrivare.

Nå, själv tänker jag på gamla resor. Nästa blogg kommer att handla om sex, dvs om lesbisk sex. Fräckt vad? Nå, för några år sen var jag och en liten fru på Lesbos i Grekland. Där fanns en gång Sappo som grundade den lesbiska rörelsen om kvinnlig homosex för länge sen. Mer om det i nästa blogg dock, ville bara kittla rese- och sexnerverna.

Nu kommer stormarna här hemma. Fy sjutton vad kallt det är!!! I morse hade tre bilar halkat ur spår utanför Borås, en brann. Inte kul. Skåne har haft hagelstormar, och i natt kommer stora stormen hit - IGEN!!!

Varför sitter vi i detta jäkla höstklimat och står ut dessutom. Varför åker jag inte till Grekland i morron? Eller Afrika, eller Australien eller Thailand? Jo, svaret är att vi inte har råd, och även om vi hade det kan vi inte pga jobb och annat.

Men Internet funkar igen!!! Tack tekniken, tack polare som fixade felet! Återkommer med en normal blogg i mörra!!! Bästa Tänk om

4 kommentarer:

  1. Vi ser fram emot en oklanderlig Internetuppkoppling och Unos nya sexblogg!
    I will be there!
    DanG

    SvaraRadera
  2. Just det sexvlogg blir det. Ska nog handla om parningslekar i regeringen och fickrunkeri i vänstern, eller nåt. Nu gäller att lösa Naturmorgons svåra naturfråga och vinna en fågelholk. Må väl Dan hela Dan

    SvaraRadera