tisdag 27 oktober 2009

Att stjäla vatten från törstande / Bästa Tänk om

Stöld är en synd. En av de värsta. Ändå stjäl Israelerna vatten från törstande palestinier på Västbanken. Jesus döptes i Jordanfloden. Den finns knappast kvar. Mer ett skitigt dike där ingen nutida Jesus skulle sätta ens en fot.

Diket som ständigt sinar pga Israels vattenstölder - Jordanfloden
Såna är dom, sionisterna. Förmer än andra. Viktigare än de skitiga araberna. Tänk om de är skitiga bara för att de inte har vatten att tvätta sig i. Araberna fortsatte romarnas badhusradition, dvs, de var absolut de renaste i hela världen när det begav sig. Skitigast var riddarna under korstågen. De vann säkert flera slag bara för att de luktade så jävla illa!!!
Stora David mot lilla Goliat
Nu stjäl Israel arabernas vatten. De använder per person FYRA GÅNGER MER vatten än palestinierna. Suger ut deras jordar, tvingar dem till fattigdom och underkastelse.

Det handlar om en långsam folkutrotning. Som om inte judar hade haft nog av den sortens politik. Det palestinska folket berövas medvetet sina möjligheter att överleva. Vem i regeringen vågar försöka att stoppa rasismen? Vem vågar säga sanningen?
Vaddå, egen stat?
Dags att ta bledet från munnen, Carl Bildt. Dags att få FN att sätta in trupper i Palestina. Dags att tänka om rejält, dvs fatta att Palestina är ett land med många folk som måste lära sig att umgås som ett folk. / Bästa Tänk om

2 kommentarer: