torsdag 8 oktober 2009

Vem knullade med vem? / Bästa Tänk om

Jag bara undrar. Vad kan vara så hemligt att det måste hemligstämplas i 70 år?
Det handlar om tsunamikatastrofen och om alla mail och sms-kontakter inom den dåtida regeringen. Reinfeldt var inte ens minister vid den tiden, vad är det han måste dölja?
Jaha, svin begriper vi oss på men tsunami har vi alrdig hört talas om..
En person, Jan Danielsson, är redan uthängd och utfryst av Calle Bildt, men ingen annan har kritiserats öppet. Nu får vi aldrig veta vem som sov i vems säng den natten. Å andra sidan kan jag leva med det. Det symptomatiska med att någon blir syndabock för andras misstag kan jag dock inte acceptera.
Njanejo eller..?
Samma jävla mörkande har det varit runt den mördade Liljeqvist. Polisen har gjort allt för att vi ska glömma mordet. Det kanske inte ens hände... Sån skit!

Poliser ska vara allmänhetens tjänare, inget annat. Liljeqvist sparkade på bil, dumt och idiotiskt, men han var ingen fara för samhället. Polisen visade sig vara det. En vacker dag kanske nån polis får för sig att just du är dum, sätter sig på dig och tar livet av dig. Så får det inte gå till ens i Aliens tider. / Bästa Tänk om

2 kommentarer:

  1. Nå´t lurt är det... frågan är om det handlar om sänghalmen och vilka som lekte där...
    Men helt säkert handlar det om kärlek - till makten.
    Och vem vill/vågar vara tjallare även om man är polis...
    Leo Beata

    SvaraRadera
  2. Leo - det är ett jäkla skit med polisens kameraderi. Den som klagar blir utfryst. Trots att ingen hemligstämpel finns. Regeringen gör samma sak, tystar ner och smyger undan allt ansvar. Uno

    SvaraRadera