söndag 25 oktober 2009

Med Sverigedemokraterna i Riksdagen / Bästa Tänk om

Med Sveriedemokraterna i Riksdagen upprepas historien på nytt. Förra gången hette de Ny Demokrati och leddes av två clowner som staplade pilsnerbackar på scenen.

Dagens populister leds av Jimmie Åkesson, ännu en clown som går hem i stugorna. Han staplar viserligen inte ölbackar, men snart dyker väl hembränd sprit från svenska lantgårdar upp på podiet. Muslimer ligger illa till, liksom homosexuella och utlänningar "som tar svenska jobb".
Läs Vargens inlägg om detta!!!
Framtiden 1
Åkessons parti har gått från att vara ett nästan nazistparti till att bli mer rumsrent. Men under ytan lyser det bruna fram. Det är tydligt att Danmarks Pia Kjaersgaard är idealet. Hon har redan lyckats splittra Danmark rejält i två huvudgrupper: Danskar och Icke-danskar. Åkessons mål är att göra samma i Sverige - det ska bli intressant att se hur Folkpartiet grupperar sig; de ligger ju inte så långt borta från SD med sina språk- och försörjningskrav på invandrare.

Åkessons parti vill öka vargjakten - många röster i skogarna i skogslänen - och riva upp Las - många röster bland småföretagarna.

Men Åkessons verkliga agenda är en annan. Den är ett slutet och kallt Sverige, ett land för svenskar och inga andra. Vem som är svensk vet han nog inte, så det blir väl att mäta skallar och kolla hud - och hårfärg kan jag tro. Skåningar borde dock med Åkessons retorik bli danskar, de härstammar ju därifrån. Samerna kan väl skickas till Norge eller Finland, och Norrlänningar är väl i allmänhet ett slags finnar, eller?

Däremot borde finnarna ses som svenskar eftersom vi blev bestulna på det landet 1809. Kanske kommer vi att ockupera Finland på nytt.

Det blir alltså inga restaurangdiskare, inga små duktiga - och billiga - bilverkstäder, inga trevliga småaffärer och inga pizzerior. Möjligen varm korv, fast utan nån som jobbar med försäljningen. Glöm kinarestauranger, glöm kebab och falaffel, och glöm Libanisisk småmat.

I stället blir det någon mjölkbar med stekt fläsk eller kokt gös med lösås, något stadshotell utan diskare och kypare, men definitivt inga tidningsutbärare. Kampen blir hård om de fem taxibilar som finns kvar.

Framtiden 2 - Jimmiejugend på marsch
Nå, allt hänger på röstarna. Allt hänger på våra egna vanförställningar och fördomar. Det är nämligen dem Åkesson bygger sin retorik på. Den som tror att muslimer våldtar mest går på Åkessons svada. Den som tror att arbetslösheten beror på invandrare låter sig strykas medhårs av ordflödet från Sverigedemokraterna. Den som orkar tänka röstar på andra partier.

Svenska folk: Tänk, och om ni inte gör det, Tänk om!!!

2 kommentarer: