onsdag 7 oktober 2009

Polisen, mördare eller bara idioter? / Bästa Tänk om

Så har det hänt igen. Poliser dödade ännu en människa. Okunnighet, machoideoligi, eller rent vansinne? Vem vet. Fyra poliser satte sig på bråkstakens rygg och kvävde honom. Fyra stycken!

Samma hände Osmo Valldo för ett antal år sedan. Jag trodde nog att måttet var rågat redan då. Hade läst om mannen som kastade sig i väggen och dog under en förhör. Snacka om fräckt självmord!

Det har gått lång tid sedan händelsen. Lååång tid. Konstigt, när det gäller dödsfall brukar tid vara viktig, dvs snabba ryck inan folk borjar glömma. Men inte när det gäller poliser. Där gäller att hålla varandra om ryggen, oavsett om brottet därmed sabbas.

Det är ett faktum att det vanligaste brott som poliser gör är att slå sin kvinna!!!!

Jag vet inte hur skithögarna ska vädras. Jag har på nära håll sett hur unga testrosteronfyllda snutar smällt på stackare, både här hemma och utomlands.

Det finns bra poliser, självklart, men de dåliga sätter ribban - berätta aldrig vad du sett!!! I detta fall har polisen med vilje försökt "glömma" mordet på en ung man, dragit ut på processen, gjort allt för att städa undan alla fakta. Hur i helvete tillåts polisen att utreda sina egna brott?? Snacka om korruption!

Nej, jag är inte någon polishatare, har haft nytta av dem när lilla fruns bil blev rattlös och stulen. Men de måste lära sig att inte blir som regeringen - hemligstämpla Tsunaimkatastrofen i 70 år!!!
Fegast i år! / Bästa Tänk om

2 kommentarer:

  1. Tror att de kallar det för KÅRANDA Uno, den påstås vara väldigt stark just i den kåren. Men det är inte så konstigt att de behöver det, för som alla vet så omger sig svaga chefer med just svaga medarbetare. En svag grupp måste värna om varandra, se bara på sillstimmen, genom att hålla ihop så klarar de attacker bättre.

    Ha re

    SvaraRadera
  2. Bra kommentar, men jävla hemsk när det gäller den makt som ska skydda oss andra från kriminalitet! Så går det annars till i hela den offentliga världen, jag har jobbat där hela mitt liv. Uno

    SvaraRadera