måndag 12 oktober 2009

Bodström, mannen med många löner.../Bästa Tänk om

Minister i förra regeringen, mannen bakom FRA-lagen, advokaten som vill ha koll på våra tankar, och sossarnas slagskepp i valdebatten nu när Mona Sahlin verkar balla ur totalt, tjänar tredubbla löner på sina jobb.

Det finns säkert fler såna myglare i den styrande klassen, men Bodström är ett bra exempel på hur egenintresset står över engagemanget för människors välfärd och liv.

Han deltar inte i 53% av riksdagens omröstningar, men uppbär full lön. Han tar över 18 000 för några timmars jobb som advokat. Och skriver erbarmliga deckare som folk konstigt nog läser.

Bodström är inte ensam. Så har det gått till i alla tider. Läser just nu en bok som försökt tystas ner av sossarna, den om Anna Lind, hennes död och arbete skriven av kompisen Eva Franchell som jobbat med sossarna i nästan tio år.
"
Väninnan – Rapport från Rosenbad", heter boken. Läs den, tänk och fundera över det politiska livets villkor. Det är såna politiker som bestämmer över våra liv!!!!

Ändå tillåts Bodström glänsa, fortsätta fungera som något slags ledare för svensk socialdemokrati.
Jag säger att det fanns bättre sossar förr. Önskar dem tillbaka, de som trodde på politiken, jämställdheten, det sociala engagemanget.

Kalla fakta - TV4 -har kollat Bodström.

Bodström kommer alltid att sätta sitt ego och sina privata vinster före folkets behov av demokrati och social välfärd (någon bild på denne myglare orkar jag inte lägga in!!!). / Bästa Tänk om

2 kommentarer:

  1. Ur led än vänstra armen på Bodströmmingen. Den högra bläddrar i sedelbuntarna. Badar i pengar, vad det verkar. Uno

    SvaraRadera