torsdag 27 augusti 2009

Idag blir det storgnäll!!! / Bästa Tänk om

Jag är arg!!! Min minister ljuger oss rakt i ansiktet! Iofs förvånar det inte, men tjänstefel är tjänstefel. Och flyktingar har det jävligt nog ändå; ingen minister har rätt att göras deras liv ännu värre.

Tobias Billström - Billströmmingen kallad, han är ju kall som en fisk! - har slagit i oss lögnen att irakier kan utvisas till Irak utan problem. Nu avslöjas att det bara är de som SJÄLVA VILL TILLBAKA! Inte dem som i motvilligt släpats ut från sina trygga hem till ett Irak som de än en gång tvingats fly ifrån.
Ser snäll ut, men ljuger!!!!
Hur besviken på sin regering får man bli i Sverige? Gränslöst vad det verkar. Dagen börjar inte bättre när nyheten om att vi lämnat fånger i Afghanistan till afghaner. Det blir tortyr direkt, hacka och hugga. Sån är kulturen som vi västländer (och fd. sovjet) skapat i detta stackars trötta land.
... jaha, stackars kvinnor...
Värst är Billströmmingen. Hoppas han är rökt nu, och som böckling kan avföras från lönerullorna i regeringen. Jag kan egentligen inte begripa att de får sitta kvar - Maud Bäver som jobbar genom att inte göra nåt, Sabuni som tror att att alla ska bli företagare, kanske stafettläkare?
Böckling, också en strömming...
Husmasken Persson är knappast nån höjdare heller. Odellen borde stå på nån marknad och sälja fläsk (valfläsk) och försvarsministern (han är så jäkla svår att få syn på att...) kanske funkar bättre som studieledare i konsten att försvara sig utan våld eller med våld fast snällt och helst låångt borta i nåt fattigt land.
Husmasken verkar ha fått sparken!
Men Billströmmingen tar alla pris. Han har på egen hand lyckats vända Sveriges goda cred som ett bra och tryggt land. Ett land som strävar efter rättvisa och humanism. Nu är vi värst i världen efter möjligen USA och Danmark. Hur kul är det? Vad gör vi? Svar: Vi måste sparka nollorna i regeringen!!! / Bästa Tänk om (idag extra musiki)
OBS: kolla också detta!!!OBS
)

2 kommentarer:

  1. Det är viktigt att noga välja sina idoler och vänner... både personligt och nationellt, om man nu kan välja!
    Leo Beata

    SvaraRadera
  2. Jag väljer idoler. En heter Mutukudzi, en musiker av klass. Kolla bara:
    http://www.youtube.com/watch?v=TClSqKO-M8c

    SvaraRadera