fredag 30 september 2011

Israel igen

Radion väckte med den jävligaste kommentar jag hört sen Hitler. En Israelisk bosättare snackade om palestinier som om de inte var människor. Hur kan den judiska världsfederationen acceptera ren och skär rasism? Fattar det inte. Kan inte begripa hur de som blev så förtryckta och mördade av Hitler använder samma argument för att mörda palestinier. De var ju inte ens på plats! De har aldrig velat utrota judar.

Men judar vill utrota palestinier. Helt kallt menade denne bostättare att judar är bättre människor än palestinier. Konstigt att USA kan stödja en sån vansinnighet. Men USA är USA varken bättre eller sämre, oftast sämre.

Risken som judarna möter är att egga Hiterlismen i Europa. Risken judarna möter är att egga hela Islam emot dem. Risken judarna möter är att leva ett liv inom stängsel, inom murar, utan dialog med världen utanför.

Ett Palestina! Ett land med många religioner, är enda lösningen. Ni må kalla det vad ni vill, men ett litet territorium mellan Döda havet och Medelhavet måste kunna fungera som ett land med ett folk med olika religioner.

Tvåstatslösningen är idioti, och det vet alla som försöker genomföra den dessutom. Det är som katten och råttan, som David och Goliat, fast Goliat idag är David.

Skärpning människor. Sluta se på när folk mördas helt i onödan, jobba för en enad stat som inbegriper alla religioner!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar