torsdag 11 mars 2010

Israel - en galen stat / Men först Greider!!!

Först Greider! Första valfilmen. Se den NU!!! Skaffa servetter att torka tårarna med innan.

Hur dum får man bli? Normalt måste en politiker vara litet smart. Vicepresident Biden kom till Israel för att sätta fart på fredsförhandlingarna igen.

Då väljer Israel att godkänna ytterligare en ockupation av den palestinska delen av Jerusalem. 1600 israeliska bostäder ska byggas på palestinsk mark.


Naturligtvis slår ett sånt vansinne inte bara mot Israel själv, utan även mot judar runt om i världen. Den judiska statens diskriminering av palestinier skapar svallvågor även till Malmö.


Herrefolksmentaliteten blir inte rättvisare för att att israeler står för den. Också svenska terrorister och arabhatare.
Den enda moderna parallellen är Sydafrika under apartheit. Dessförinnnan får vi gå ända till Nazityskland för att hitta en stat som beter sig lika svinaktigt.


Jag lider med de judar som tvingas åse hur deras hemland på jorden beter sig som den värsta förtryckare. Ghettot i Gaza är kanske det värsta exemplet. Och muren. Och bosättarna i palestinska städer och byar. Och stölden av odlingsmark. Och...


Israel är an anomali, en dinosaurie i politiken, en ren och skär förhistorisk skapelse med rasistiska förtecken. Israel skapar genom sin blotta existens sina egna fiender.

Vill man hårddra det har Israel helt på egen hand (med USA´s hjälp) skapat den islamska terrorismen!

Som jag ser det finns bara en väg ut och fram i ljuset. En enda stat. Vad den kallas bryr jag mig inte om. En enda stat för både israeler och palestinier. Som Sydafrika efter apartheit. Varje tvåstatslösning innebär inget annat än fortsatt elände för alla. / Bästa Tänk om

2 kommentarer:

  1. Judarna är inte dumma, dom testar gränserna... och vi... jagar en muslimsk terrorist till...

    Vi får inte låta våra förfäders skuld över historiska skeenden fördunkla vår syn på illdåden som sker idag. Här och nu!

    Israels politiska visioner måste stoppas... var finns skämtet FN?

    Leo Beata

    SvaraRadera
  2. Bra Leo men vem skrämmer de redan skrämda?

    SvaraRadera