tisdag 22 december 2009

Tiden rinner ut!!!

Snart jul. Har ingen tid att blogga. Men blir lätt förbannad på regeringens inställning till SAAB. General Motors huvudägare är amerikanska staten!!!

Maud Olofsson, Aliens och Odellen säger att staten inte ska var ägare till företag. Ändå tillåter hon amerikanska staten bestämma över Saab. Lägga ner eller sälja till Spyker som är bankrutt.


Utan att lyfta minsta finger. Sen kommer hon med plåster, när skadan redan är skedd, med fina kistor åt de döda, typ.

Lika skrämmande är den artikel i AB som visade att Israel använde kroppsdelar av palestinska män för organimplantantioner. Det blev ett jäkla liv i svensk borgarpress, hos svenska ambassadören i Israel, hos alla Israeltrogna.

Nu visar sig artikeln vara sann!!! Israel har visst stulit organ från döda palestinier. Svenska dagbladet menar att kritiken mot AB ändå var rätt "eftersom de då inte visste fakta..." Samma skenhelighet, samma lögner, samma huvudböjande mot dem som har pengar och makt.

Nej, nu gör jag jul, är inte arg längre, har lagat köttbullar och köpt alla billiga klapparna och invänter invasionen av släkt och Sixten, snart två år gammal, i övermorron.

Fast först lilljulafton och glögg och någon liten skinkabit framåt tolvtiden.
Bästa Tänk om

3 kommentarer:

  1. God Jul på Er, är kanske lika bra att klämma i med Gott Nytt År också nu när jag ändå är igång...

    SvaraRadera
  2. Hej här också!
    Joo man blir upprörd. Aldrig ett ögonblick tvivlade jag på att Israel gjorde sådant mot palestinierna...

    Och SAAB, jag bor ju mitt i alltihopa, och de har rivit sönder Göta älvdal för att bygga en parallel motorväg till E6. Och dubbelspårig järnväg nästan ute i vattnet. Allt för amerikanarna tänkte lägga ner SAAB tidigare, och man ville hindra det. Nu blir det ändå nedläggning och folk blir arbetslösa och många fler påverkas av detta.

    Alla får nu i alla fall vila och samla krafter under helgerna, och det kanske kanske är som många anser att SAAB borde satsa på en helt annan typ av bilar, inte flotta "gubb-bilar" utan små fina ELDRIVNA bilar för städer och arbetsbilar som minilastbilar och praktiska skåpbilar.
    Jag har många idéer och de borde ge mig SAAB. :-)
    God Jul och Gott Nytt År här också önskar Me!

    SvaraRadera
  3. Bra och klokt bloggat...som alltid! ;-)
    Önskar dig en riktigt GOD JUL Uno...hoppas du och alla dina nära får det gott!

    Mvh "Vargen".

    SvaraRadera