onsdag 28 april 2010

Skamgrepp av Odell. Tjuven som ropar: Ta fast tjuven!

Stackars Odell. Inte nog med att han lurar svenska folket genom att sälja våra gemensamma egendomar till underpris, han verkar dessutom vara helt renons på social kompetens.
Socialt inkompetent (Bild: Janerik Henriksson)
I går i TV sa han att Mona Sahlin förde en Tobleronepolitik. Ska det kallas kristen argumentation? Mona Sahlin vill ju bara satsa på infrastrukturen med höghastighetståg. En självklar åtgärd för alla utom Aliens. Hela Europa har såna tåg, en bra ersättning för korta flyg.

Järnvägar kan inte byggas på löpande räkning som Odell och Anders Borg verkar tro. Då blir det väl knappt två mils räls. Och Odell kör med pungsparkar mot en som inte ens har nån pung.
Ledare för Handelshögskolans experimentsfilial i Rosenbad
Stackars Odell. Kristdemokraterna ligger redan illa till, och nu sabbar Odell dem ännu mer. Räcker det inte med Carnegieskandalen (Läs Åsa Linderborg i Aftonbladet) ? Toblerone är en fis i vinden vid jämförelse. Svindlaren Odell drar ett ett helt folk vid näsan utan att åtalas medan Mona blev regelmässigt friad för sitt slarv.

Dessutom ljuger Odell som en häst sparkas. Bara 5000 har förlorat jobben i offentlig service, säger han. Rätt siffra är 25000, dvs fem gånger fler.

Kan ingen sätta Odellen på plats, dvs som pastor i nån avlägsen församling som gärna låter sig luras. I landets regering är han en pest!

4 kommentarer:

  1. Nu svider det i skinnet på sossarna

    SvaraRadera
  2. Uno, jag önskar dig en fin helg med allt vad det innebär. Jag ska snart sätta mig på tåget och åka till Stockholm, till Kungsholmen 8 trappor upp. Jag som är så jordnära...

    SvaraRadera
  3. Det är väl uppenbart att ordet "tobleronepolitik" är ihopsnickrat av någon pr-konsult.

    SvaraRadera
  4. Tror jag med, Mikko. Som Jobbstopp eller arbetslinjen eller nya arbetarpartiet eller...
    Men tror väljarna det? Folk köper ju vaffan som helst nuförtiden...

    SvaraRadera