onsdag 1 juli 2009

Sverige ordförande i EU och litet om livet / Bästa Tänk om

Nu sitter Reinfeldt och glassar i radion. Mannen som vet allt. Som Calle Bildt, fast värre. Mannen som skulle fixa arbetslösheten.

Bra gjort, nu är nästan alla unga utan jobb, och alla gamla vägrar lämna sina jobb eftersom de inte kan leva på pensionen. Smart, eller? Nu blir har chef i EU, stackars EU.

Just nu skiter jag i det. Vädret är varmt. Litet av Arikafeeling, faktiskt. Det gäller att hålla sig i skuggan. men växterna har fått liv efter den kalla junimånaden. Kolla!!!

Varje morgon vinbär till filen. Svarta eller röda eller vita. Trädgården, fast liten, ger så mycket tillbaka med nästan ingen insats från oss.

Som skärgården. Som livet. Det behövs ingen stor insats för att njuta och hitta glädjen nu. Lilla sonen jobbar som Kanin på Liseberg, han blir svettig!!! Alla som jobbar blir svettiga. Men det är ju naturens sätt att svalka oss på. Vi borde vara glada över all svett!

Nu orkar jag inte mer. Har att göra fast det är tjugo grader varmt redan. Må väl och låt politikerna i Almedalen snacka på, jag slutar här.. / Bästa Tänk om

4 kommentarer:

  1. Varmt är bara förnamnet. Här ligger vi platt och orkar inte ens oroa oss för vad som ska hända med EU med en jättebebis vid spakarna.
    Fast somliga av oss, de 4benta, oroar sig inte nämnvärt i vanliga fall heller.
    Att det går åt helvete behöver väl ingen betvivla så vi får glädja oss åt det lilla. Vinbär är inte dumt. Våra är inte mogna än, men blåbär finns det redan och hallonen har just börjat. Det finns inget bättre än hallon!
    Ha en bra dag i skuggan.
    Imorgon ska det bli regn.... kanske. ;o)

    SvaraRadera
  2. Hej
    Jag tror att statsministern tjänar på uppmärksamheten.Det kommer att bli ett tufft val nästa år.
    Än finns inga mogna vinbär här men visst är det gott med dylika.
    Är det en Malva på översta bilden?
    Trevlig helg!
    i-)

    SvaraRadera
  3. Gunnar - Malva. Jodå, det blommar för fullt. Uno

    SvaraRadera
  4. Vattna, Barbro. Vattna!!! Om nu inte åskan Inte redan gjort det. Uno i hettan

    SvaraRadera