söndag 16 maj 2010

Alla bugar för Oljan - en spaning.

Kung Olja bestämmer. Det är bokmässa i Geneve med Sverige som värdland. Oljan från ett av Afrikas fattigaste och mest krigsdrabbade land, Sudan, betalar för den svenska litteraturen. Lundin Petroleum utnyttjar svenska författare och förlag för att putsa sitt skamfilade rykte, och litteraturen ställer upp. Kung olja betalar.

Friidrott lockar publiken. Quatar, en sunnimuslimsk oljenation som drivs av fattiga "slavarbetare", skaffar sig good will genom att köpa löpare från Kenya som får representera dem. De köps som barn, får träna och växa upp i läger i Quatar. De som inte duger kastas ut och ställs på bar backe. Bojkotta Diamond Legaue!!! Befria friidrotten!!!
Rövarnas sammankomst
Vapen är pengar. Sverige säljer militär teknologisk utrustning till Saudi-Arabien emot alla etiska och moraliska regler. Nu har avtalet blivit förlängt! Saudi-Arabien är en sträng sunnimuslimsk diktatur där kvinnor inte får köra bil och den som stjäl får armen avhuggen, den som hädar halshuggs offentligt. Från Saudi-Arabien stöds muslimska terrorister över hela världen.
Det täckta könet...

Allt arbete utförs av importerade människor från bl.a. Indonesien eller fattiga arabgrannar. En Saudier arbetare inte. En saudier köper allt med sina oljepengar. Sverige vågar inte bryta avtalet med den avskyvärda diktaturen, det kan ju drabba handeln påstår regeringen. Svenska experter står högt på önskelistan över avancerad arbetskraft
Stening förbereds...

Alla bugar för oljan. Mördare går fria tack var oljan. Kvinnor förtrycks i oljans namn. Fattiga bestjäls sina rättigheter i oljans namn. Livet förgiftas av oljan, men värdet av oljan ursäktar all dubbelmoral. Oljan är ett levande monster från urtiden; pengar för ett fåtal rika betyder mer än allt liv i världen.
Bryt med Saudi-Arabien NU! Bryt med oljan så fort det bara går.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar