torsdag 9 december 2010

Prata 2

Hej och hå. Vaknade med en del feber. Inte kul alls. Men bra nog ändå, kunde varit värre. Såg en kommentar om halalslakt. Godkände fast jag blev förklarad idiot igen. Börjar bli van. Det är minst lika svårt att vara idiot som att vara klok. Man måste tänka till för att göra vansinnigheter, tänk på det.

Nu är det inte ens ljust ute fast klockan är nästan åtta. Vem tog ljuset? Är inte julen ljusets årstid? Nä, glömde det, det är den mörkaste tiden. Mörkare än idag får man leta efter. Letade i garderoben efter lilla fruns stövlar. Hittade dem, men det var knappt. Mörkbrun och svart ser lika mörka ut.

Snön på taket mittemot ligger kvar. En dag faller den. Då vill jag inte se. Talade med folket i huset, men de skakade på huvena och visste inget om vem och vad eller hur. De var rent ohövliga. Skåningar, tänkte jag elakt.
Hur går det när resten rasar?
Annars är Malmöbor som folk är mest. Var tionde är sverigedemokrat, varannan invandrare. Skånskan har blivit ett riktigt internationellt språk. Zlatansvenska. Fräckt, måste träna på uttalet.

Nå, nu är det snart dags att tvätta igen. Tvättar ofta. Kul syssla, man slänger i, tar ut och hänger upp. Det blå har blivit grått, och det grå har blivit rött. Lilla fruns trosor är alla vackert rosa, oavsett hur vita de en gång var.

Så kan det alltså gå. Mona Sahlin orkar jag inte skriva mer om, stackarn som inte fattat ett enda dugg.

Maud Bäfver gnager sig fast i nån slags energifälla där allt hon säger motsägs av verkligheten nästa dag. Atomkraft kostar mer än det ger. Lämpligt nog står kraftverken stilla just när de behövs som mest. Och Carlgren tramsar om ingenting som vanligt... Inte kul för Centerpartiet.

Mitt i mitten ville de stå, men längst ute på kanten hamnade de.
Nog pratat för idag. Det finns tvätt att tvätta, lådor att packa upp och liv att leva, hur nu det ska gå till.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar