lördag 14 augusti 2010

Alla vill bli sossar

Äckligt. Moderaterna, de rikas företrädare, stjäl utan att skämmas alla sossarnas och andra vänsterpartiers argument.
De kallar sig det enda arbetarpartiet. De använder ordet rättvisa som sitt eget. De låter småpartierna köra borgarpolitiken - läs Maud Bäver och Achtung Björklund - men vill själva framställa sig som Göran Persson i bästa form.

De är lögnare! Schlingerbulten slår nästan knut på sig själv för att låta som en sosse.
Tyvärr för Moderaterna slår överklassielakterna igenom. Tyvärr för moderaterna kan den som tänker bara litet lätt genomskåda bluffen.

Men de andra då? De som inte orkar längre än till att läsa och lyssna till slagord och billiga löften, vem röstar de på?

Är det så borgarna vill vinna valet? Genom att ta varje argument ur munnen på sossarna och göra dem till sina egna? Schlingerbulten tror det.
...så folklig man kan va....
Samtidigt svälter folk i vårt välfärdsland, har verklighetens folk förlorat sina sjukbidrag, sin arbetslöshetsersättning, sina pensioner, sin goda sjukvård och sina liv.

Samtidigt säljer staten, dvs regeringen, ut alla tillgångar billigt till privata exploatörer och andra länders regeringar. Privata skolor har färre lärare per elev, men aktieägarna gör goda vinster på våra skattepengar. Allt tas ur våra fickor dagligen och stundligen.
Fri flykt....
Och för de rika blir skatten lägre och vinsten ännu högre...

Schlingerbulten har väl aldrig nånsin själv dragit någon bult. Reinfeldt har väl aldrig hållit i en hammare. Men han vill se ut som om han hade. Schlingerbulten vill att moderaterna ska verka folkliga. Förbjuder pärlhalsband på sina politiker!

Under Aliens tid har det mesta av det vi svenskar varit stolta över rivits. Jag har talat med fransmän som gillat vår välförd, vårt sociala skyddsnät. Hur bleka har de inte blivit när jag berättar hur läget är, att fransoserna har det bättre än vi. Besvikna.
Meningsfullt bistånd
Genomskåda bluffarna. Regeringen ljuger. Den vill riva mer än hundra års idogt arbete för ett land som ser till sina medborgare, ett land för alla. De vill ge de rika mer och låta de fattiga svälta!
För vem går solen ned?
Rösta till vänster, där sitter ditt hjärta!
Låt Sverige åter bli ett föredöme för alla som kämpar för människovärde, mänskliga rättigheter och ett liv värt att leva för alla. Tänk om!

5 kommentarer:

  1. Vill bara kräkas.....på Moderaterna !

    Ha det gott !

    SvaraRadera
  2. Vad gör vi? Risken är att lögnarna sitter en period till, sabbar resten av det närverk för fredlig samlevnad klasserna emellan som mer än hundra års idog klasskamp skapat.

    SvaraRadera
  3. Väl skrivet som alltid. Glädjande åtminstone idag är att M backat 3 %. ABF i Göteborg har högintressant seminarium 1 sept om boken Bokslut Reinfeldt (för er som känner till den - annars googla!). Hoppas kunna gå på det.
    Och det borde alla som är tveksamma inför valet göra!

    SvaraRadera
  4. Haha snacka om att vara enögd!!! Försök se för och nackdelar och även du kommer fram till att alliansen är det enda rätta att rösta på.

    SvaraRadera